Skip links

San Pietro

San Pietro Resort

San Pietro Resort, i shtrirë në një vijë të gjatë bregdetare, ranore, mes një pylli të dendur me pisha, kombinon banimin dhe turizmin dhe mishëron standardet e turizmit elitar.

Me një vendndodhje strategjike, i pozicionuar në plazhin e Gjirit të Lalzit, është projekti më i madh i këtij lloji në Shqipëri dhe në rajonin e Ballkanit. Rezorti shtrihet në një zonë me nje sipërfaqe prej 350000 m² ku ndërtimet zënë vetëm 51500 m², duke ruajtur një raport të shkëlqyer me natyrën në favor të kësaj të fundit. Një planifikim i kujdesshëm, mbron natyrën duke integruar në mënyrë harmonike ndërtimin me të.

Vendndodhja

Gjiri i Lalëzit

Sipërfaqja

Dizenjuar të jetë luksoz dhe unik

Resorti me një sipërfaqe prej më shumë se 140,000 m², ofron për klientët 4 lloje të ndryshme vilash, blloqe të vogla apartamentesh si dhe hotelin me 5 yje “Melia”, emrin prestigjoz të hotelerisë, të sjellë nga partneri ynë Edil-Al.

Ky rezort ka ndikuar pozitivisht në zhvillimin potencial të zonës përreth.

Client

LiquidThemes

Role

Architect

Date

June 2020

Share