N E     G A R A N T O J M Ë     I N V E S T I M I N     T U A J !
Pjesë e Deklaratës së Kombeve të Bashkuara që lidhet me "Parimin e Fuqizimit të Grave". 
Për ne, Biznes është Barazi!

Të reja

Shitet Dublex në objektin “Kristal D”

Objekti "Kristal D" është i organizuar në 40 njësi banimi, me tipologji apartamentesh 1+1, 2+1, 3+1 dhe dublex. Ofron privatësi maksimale duke u ndarë në 4 shkallë, të cilat janë të organizuara secila me ashensor dhe ndriçim natyral! Në këtë objekt banimi plotësohet...

Rezervoni SOT apartamentin 2+1 në “Fiori di Bosco”

Rezervoni SOT apartamentin 2+1 tuaj në Kompleksin “Fiori di Bosco”!   Sipërfaqja e shfrytëzueshme: 94 m2 Sipërfaqja e përbashkët: 12 m2 Sipërfaqja totale: 106 m2 Orientimi: Jug-Perëndim. Rezervoni me mundësi kreditimi deri në 70%! Apartamentet e para janë gati për...

Rezervoni ambientin tuaj në Vilat e bashkangjitura në “San Pietro”

Vilat e bashkangjitura katërshe ndodhen në zonën më të qetë të Fshatit Turistik, të konceptuara në dy kate dhe me hyrje individuale. Gjithsecila ka dhomën e ndenjes të bollshme në katin përdhe dhe 2 dhoma gjumi me një verandë të bukur në katin e parë. Organizimi i...