Skip links

Rreth nesh

Misioni Ynë

Misioni i Matrix Konstruksion është të zhvillojë dhe të ofrojë projekte me cilësi të lartë, për të nxitur zhvillimin urban dhe infrastrukturor, që krijon vlera sociale dhe ekonomike për klientët tanë, duke transformuar pozitivisht jetën tyre.

Qëllimi Ynë

Fokusimi ndaj Klientit.
Përdorimi i teknologjive më të reja dhe të avancuara.
Eliminimi ose minimizimi i impaktit ambiental.
Garantimi në kohë, cilësi dhe buxhet i investimeve të klientëve.

Standartet tona

ISO 9001 – Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë
ISO 14001 – Sistemi I Menaxhimit Mjedisor
ISO 45001 – Sistemi I Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë Profesionale
ISO 50001 – Sistemi I Menaxhimit Energjitik
UN Woman – Firmëtare e nismës “Parimet e Fuqizimit të Grave”

Ekipi Ynë

Ne krijojmë në mënyrë aktive një mjedis të larmishëm, gjithëpërfshirës dhe bashkëpunues në ambientin e punës, ku të gjitha pikëpamjet janë të mirëpritura, ku sinqeriteti dhe ndershmëria inkurajohen dhe ku puna në ekip dhe meritat janë gur themeli.

Partnerët

Tel/ Fax

+355 422258372
+(355) 69 207 3531

Godina, 18,
Rruga Nikolla Jorga 1001, Tiranë

Email

info@matrixkonstruksion.com