Skip links

Kompleksi Condor

Kompleksi Condor është i vendosur në Veri - Perëndim të Tiranës, vetëm pak kilomentra nga Qendra.
Për shkak të pozicionimit në një prej akset kryesore të kryeqytetit, ky kompleks ka shërbyer si premisë për zhvillimin e zonës përreth. Modeli që ka sjellë kompleksi, ka ndikuar në zhvillimin e mëtejshëm të zonës sa i përket intensitetit dhe tipologjisë së ndërtimit. Ky kompleks ofron ambiente banimi, shërbime, qendër tregtare si dhe komoditete te tjera.

Vendndodhja

Tiranë

Sipërfaqja

35.400 m2