Skip links

AKSES TIRANA

Hapësira më e re multifunksionale në hyrje të Tiranës, me siperfaqe totale ndërtimi rreth 90.000 m2.

Akses Tirana

Akses Tirana është hapësira më e re multifunksionale me 8 godina që ofron:
65% sipërfaqe ndërtimi (banim, zyra dhe shërbim)
35% e sipërfaqe e gjelbërt rekreative dhe gjelbërim

Client

LiquidThemes

Role

Concept Design
Planning
Drawing Sketch
Construction

Date

2022

Hapësira biznesi

Akses Tirana është një investim i sigurt për shkak të pozicionit strategjik me vizibilitet të lartë, zonës me frekuentim të vazhdueshëm dhe me një dendësi të lartë popullsie. Kati i parë i çdo objekti është në funksion të ambienteve për biznese dhe njësive të shërbimit.
Akses Tirana ka rreth 760 poste parkimi në dy kate nëntokësore që arrihen lehtësisht nga godinat, hapësirat e përbashkëta dhe ashensorët e dedikuar.

Godina “O”

Godina “O” është një objekt i dedikuar tërësisht për zyra dhe shërbime tregtare. Pozicionimi në rrugën kryesore ku nis autostrada Tiranë-Durrës favorizon aksesin më të lehtë dhe kontaktin e parë nga vizitorët apo kalimtarët e tjerë. Në fasadë objekti zhvillohet në dy kate lartësi.

Teknologjia e ndërtimit

Shpërndaje