Po planifikoni të krijoni familjen tuaj dhe jeni në kërkim të shtëpisë ideale?

Shtëpia juaj e ëndërrave ndodhet në “Fiori di Bosco”!

Kompleksi ofron ambiente shërbimi, parkimi, si dhe apartamente të tipologjive të ndryshme 2+1, 1+1 ose 3+1.

Apartament 2+1 në “Fiori di Bosco”

Apartament 3+1 në “Fiori di Bosco”

Apartament 1+1 në “Fiori di Bosco”

Organizimi i godinave në “Fiori di Bosco”

 

 

Teknologjia inovative sipas standarteve europiane ju garanton cilësi të lartë në ndertim dhe risi që përmirësojnë jetesën e banorëve.

Ky kompleks është në funksionin TUAJ në radhë të parë!

Rezervoni sa më apartamentin tuaj duke telefonuar 0692073531 dhe shtëpia juaj do të jetë gati në Dhjetor 2018!