Skip links

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Feature Section” _builder_version=”3.0.106″ background_image=”https://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2020/06/F2A1779.jpg” background_position=”center_right” custom_margin=”|||” custom_padding=”0||200px|” animation_style=”slide” animation_direction=”left” animation_intensity_slide=”2%” animation_starting_opacity=”100%” box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”80px” box_shadow_blur=”80px” box_shadow_spread=”-60px” box_shadow_color=”rgba(63,63,31,0.3)”][et_pb_row _builder_version=”3.0.106″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ custom_margin=”-30px|||” text_font=”||||||||” header_font=”||||||||”]

STAFI YNË

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_fullwidth_header title=”Të Udhëhequr Nga Një Lidership I Fortë” _builder_version=”3.0.106″]

Që prej 1995, krijimit të shoqërisë, Stafi financiar, legal, teknik, njerëzor operon në zyrat qendrore të Matrix Konstruksion. Ata ofrojnë mbështetje për të gjitha operacionet tona në fushë: që nga marrëdhëniet dhe veprimet financiare me institucionet shtetërore, bankat, shoqëritë e sigurimit, klientët; marrëdhëniet ligjore me pronarët, klientët; korrespondencat; njohja e tregut; partneritetet, zhvillimi dhe konsolidimi i tyre; si dhe menaxhimin e të gjitha situatave të ndryshme.

Stafi ynë i mirëtrainuar dhe me eksperiencë të gjatë ofron mbështetje cilësore dhe me standartet e kërkuara. Njerëzit tanë të talentuar, të udhëhequr nga një lidearship i fortë kanë zhvilluar një numër të konsideruar projektesh, duke filluar nga konceptimi deri të realizimi final i tyre. Shumë nga punonjësit e Matrix Konstruksion janë rritur dhe maturuar në aktivitetin tonë, ndërsa të tjerë kanë sjellë një eksperiencë të vlefshme duke siguruar një balancë të prespektivave të ndryshme.

Parimet në të cilat ne bazohemi për të arritur standartet më të larta në performancë të sigurt dhe shëndet të mirë të punonjësve tanë në projekte të ndryshme:

  • Angazhim dhe ndjeshmëri menaxheriale;
  • Sistem të drejtë komunikimi nga lart poshtë në organizimin e shoqërisë;
  • Vendimet e biznesit kanë prioritet shëndetin e mirë dhe menaxhimin e sigurt. 

Matrix Konstruksion zbaton një sistem menaxhimi efektiv të HSE (shëndeti dhe siguria në punë) . Matrix Konstruksion është në kërkim të vazhdueshëm të metodave efektive për reduktimin e risqeve nëpërmjet promovimit të filozofisë «Zero Aksidente»  në të gjitha projektet e saj.

[/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section]

Explore
Drag