Rezervoni takimin tuaj nga afër për të parë rezultatet përfundimtare të ndërtimit të apartamentit tuaj 2+1 në “Fiori di Bosco”.

Ejani dhe ndërkohë planifikoni dhe mendoni arredimin e shtëpisë tuaj të endërrave.

Në Dhjetor 2018 janë gati për banim apartamentet e para.
Telefononi për më tepër informacione: 0692073531.