Rritni një familje të shëndetshme në shtëpinë e duhur!

Shtëpia juaj e ëndërrave ndodhet në Fiori di Bosco!

Ky është kompleksi i parë rezidencial i shkrirë mes një pylli me pemë të larta dhe parqe të gjelbërta!

Planifikim optimal i pozicionit të godinave të kompleksit garanton gjatë ditës mbi 5 orë diellëzim për çdo apartament!

 

Po ashtu, distanca mes godinave është 30- 40 metra!

Pra, nxitoni të telefononi 0692073531 për të parë apartamentin tuaj të ardhshëm në këtë kompleks!