Lumturia juaj varet nga lumturia dhe shëndeti i fëmijëve tuaj!

Zgjidhni të jetoni familjarisht në shtëpinë dhe zonën e duhur në “Fiori di Bosco”.

 

Rritini fëmijët tuaj të lumtur në kompleksin e vendosur fare pranë qëndrës së kryeqytetit, e arritshme nga tre akse rrugësh kryesore, por maksimalisht e mbrojtur nga zhurmat dhe pluhurat.

Fiori di Bosco është ndërtuar me arkitekture bashkëkohore dhe ekologjike, mes një pylli të gjelbëruar dhe freskisë!

Nxitoni të rezervoni sa më parë apartamentin tuaj pasi punimet po avancojnë me rtime shumë të shpejta!

Telefononi për takimin tuaj nga afër 0692073531!

Apartamentet e para janë gati për banim në Dhjetor 2018!