Skip links

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Web Design CTA” _builder_version=”3.0.93″ custom_padding=”100px|0px|0px|0px” box_shadow_style=”preset7″ box_shadow_horizontal=”0px” box_shadow_vertical=”-20px” box_shadow_color=”#f3f5f9″][et_pb_row use_custom_width=”on” width_unit=”off” custom_width_percent=”100%” custom_padding=”||0px|” custom_padding_tablet=”|||10%” custom_margin=”|||” padding_bottom_1=”60px” padding_left_1=”10%” padding_1_tablet=”|10%||10%” padding_1_last_edited=”on|tablet” admin_label=”Contents” custom_padding_last_edited=”off|desktop” _builder_version=”3.0.93″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ padding_tablet=”|10%||10%” padding_last_edited=”on|tablet” padding_bottom=”60px” padding_left=”10%” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Title” _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Ubuntu||||||||” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.8em” header_2_font=”Montserrat|700|||||||” header_2_font_size=”40px” header_2_line_height=”1.4em” max_width=”500px” module_alignment=”left” custom_margin=”|||” locked=”off”]

Matrix Konstruksion

Matrix Konstruksion është një zë aktiv në industrinë e Ndërtimit dhe synon të afrojë bashkë interesat e klientëve dhe të ndërtuesve për të ndërtuar një të ardhme të qëndrueshme për të gjithë.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/logo-1200×1200.jpg” align=”right” always_center_on_mobile=”off” _builder_version=”3.0.106″ module_alignment=”right” custom_padding_tablet=”|||10%” custom_padding_last_edited=”on|tablet” animation_style=”slide” animation_direction=”right” animation_intensity_slide=”10%” animation_starting_opacity=”100%” max_width=”35%”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ background_color=”#f3f5f9″ admin_label=”Mobile Design CTA” _builder_version=”3.0.93″ custom_padding=”100px|0px|0px|0px” box_shadow_style=”preset7″ box_shadow_horizontal=”0px” box_shadow_vertical=”-40px” box_shadow_color=”#ffffff”][et_pb_row custom_padding=”|0px|0px|0px” padding_top_2=”80px” padding_bottom_2=”80px” padding_2_last_edited=”on|tablet” admin_label=”Contents” _builder_version=”3.0.93″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/shnsh.jpg” align=”center” _builder_version=”3.0.106″ max_width_tablet=”600px” max_width_last_edited=”on|desktop” animation_style=”slide” animation_direction=”left” animation_intensity_slide=”10%” max_width=”69%”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ padding_last_edited=”on|tablet” padding_bottom=”80px” padding_top=”80px” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Title” _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Ubuntu||||||||” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.8em” header_2_font=”Montserrat|700|||||||” header_2_font_size=”40px” header_2_line_height=”1.4em” max_width=”500px” module_alignment=”left” custom_margin=”|||” locked=”off”]

Shoqata e Ndërtuesve të Shqipërisë

Matrix Konstruksion është një nga shoqëritë themeluese të Shoqatës së Ndërtuesve të Shqipërisë (SHNSH), shoqata më e madhe e bisnesit në vend, dhe është anëtare e Bordit Drejtues të kësaj shoqate. Presidenti i Matrix Konstruksion, Z. Arjan Leskaj, është aktualisht z.kryetar i Bordit Drejtues të SHNSH. Në këtë kuadër Matrix Konstruksion ka dhënë dhe jep një kontribut të veçantë në mbarëvajtjen e aktivitetit të shoqatës me qëllim përmbushjen e synimeve, kërkesave dhe nevojave të vetë shoqatës, për të nxitur dhe ofruar standarte bashkëkohore dhe lehtësira që lidhen me legjislacionin, teknologjinë, sigurinë në sektorin e ndërtimit.

 
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Web Design CTA” _builder_version=”3.0.93″ custom_padding=”100px|0px|0px|0px” box_shadow_style=”preset7″ box_shadow_horizontal=”0px” box_shadow_vertical=”-20px” box_shadow_color=”#f3f5f9″][et_pb_row use_custom_width=”on” width_unit=”off” custom_width_percent=”100%” custom_padding=”||0px|” custom_padding_tablet=”|||10%” custom_margin=”|||” padding_bottom_1=”60px” padding_left_1=”10%” padding_1_tablet=”|10%||10%” padding_1_last_edited=”on|tablet” admin_label=”Contents” custom_padding_last_edited=”off|desktop” _builder_version=”3.0.93″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ padding_tablet=”|10%||10%” padding_last_edited=”on|tablet” padding_bottom=”60px” padding_left=”10%” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Title” _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Ubuntu||||||||” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.8em” header_2_font=”Montserrat|700|||||||” header_2_font_size=”40px” header_2_line_height=”1.4em” max_width=”500px” module_alignment=”left” custom_margin=”|||” locked=”off”]

Dhoma e Tregëtisë dhe Industrisë së Shqipërisë

Matrix Konstruksion është, prej vitesh, anëtare e Dhomës së Tregëtisë dhe Industrisë së Shqipërisë. Në kuadër të këtij anëtarësimi, Shoqëria “Matrix Konstruksion” ka marrë pjesë në aktivitete ekonomike si: misione biznesi, panaire të ndryshëm të zhvilluar brenda dhe jashtë vendit, duke konkuruar denjësisht me shërbimet dhe standartet e krijuara, në një dekadë të tërë veprimtarie, në fushën e ndërtimit, si dhe duke lidhur partneritete të rëndësishme kombëtare dhe ndërkombëtare.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/dhoma.jpg” align=”right” always_center_on_mobile=”off” _builder_version=”3.0.106″ module_alignment=”right” custom_padding_tablet=”|||10%” custom_padding_last_edited=”on|tablet” animation_style=”slide” animation_direction=”right” animation_intensity_slide=”10%” animation_starting_opacity=”100%”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Explore
Drag