Punimet po avancojnë me ritme shumë shpejta në “Fiori di Bosco”.
Shtëpia juaj është gati në Dhjetor 2018!

 

Zgjidh të jetosh në kompleksin e duhur në qytet!
Përfito nga oferta aktuale e apartamentit 1+1 “Paguaj 17,000 euro në rezervim dhe pjesën tjetër me këste”.

 

Rezervo tani takimin tënd për apartamentin 1+1 duke telefonuar 0692073531!