Pse duhet të zgjidhni të jetoni në “Fiori di Bosco”?


Ju do të përfitoni në këtë kompleks:
-Dopio ashensor për çdo shkallë,
-Gjenerator emergjence,
-Sistem ngrohje-ftohje multisplit,
-Rifinitura të cilësisë së parë,
-Hidrosanitare të shkëputura nga dyshemeja,
-Dyer të brendshme dhe të jashtme me rimeso druri,
-Vetrata panoramike dhe dritaret me lartësi nga tavani në dysheme.

Rezervoni sa më parë apartamentin tuaj 1+1, 2+1 ose 3+1 në kompleksin më të ri në qytet!

 

 

Telefononi sa më parë për takimin tuaj: 0692073531!