SAN PIETRO

San Pietro Resort me një koncept inovator, ndërthur banimin dhe turizmin, ndikon në zhvillimin e zonës dhe sjell pikërisht atë që mungon: Turizmin Elitar. Ne një vendndodhje strategjike në plazhin e Gjirit te Lalezit, është projekti më i madh në llojin e tij, jo vetëm në Shqipëri por edhe në rajonin e Ballkanit. Matrix Konstruksion në bashkëpunim me Edil Al dhe Concord Investment kanë qenë gjithmonë liderët ne prezantimin e koncepteve të reja dhe sjelljen e standardeve në nivele më të larta. San Pietro Resort është një tjetër investim i suksesshëm që mbështet kete filozofi. Plazhi i Gjirit të Lalzit është pjesë e plazheve ranore të detit Adriatik dhe është i mbrojtur nga erërat që vijnë nga veriu apo jugu. Pranë bregut shtrihet një brez gjelbërimi me pisha te larta shumevjecare. Ne kete zone kaq te bukur, ne nje truall me siperfaqe prej 350.000m2 dhe 1500m vije bregdetare, plazh eskluziv shtrihet Resorti San Pietro.

Një oaz relaksimi…

Me zonën rezidenciale luksoze dhe hotelin me 5 yje ky kompleks do të shndërrohet në destinacionin kryesor turistik të individëve dhe familjeve qe kërkojnë siguri, cilësi ndërtimi dhe bukuri natyrore, jo vetem nga Shqiperia, por dhe rajoni e me gjere. Hoteli me 5 yje do te menaxhohet nga nje emer nderkombetar ne fushen e turizmit elitar “Melia Group” . Grupi Spanjoll eshte i njohur për standardet e tij të larta, shërbimet cilësore, dhe resortet ekskluzive. Fshati Turistik San Pietro është i pajisur plotësisht për të qenë një oaz relaksimi dhe argëtimi për të gjithë familjen, 365 ditë të vitit. Afersia me Tiranën dhe Durrësin e bën atë një shtëpi të dytë për cdokend që jeton 20 deri në 40 minuta larg. Njekohesisht, eshte nje investim i sigurte me kthim te shpejte, qofte ne rritjen vjetore te vleres se prones por dhe ne mundesine maksimale per dhenie me qera gjate gjithe vitit.

ZBULONI TIPOLOGJITË E VILAVE

Në një vendndodhje strategjike në plazhin e Gjirit te Lalezit, është projekti më i madh në llojin e tij, jo vetëm në Shqipëri por edhe në rajonin e Ballkanit. Plazhi i Gjirit të Lalzit është pjesë e plazheve ranore të detit Adriatik dhe është i mbrojtur nga erërat që vijnë nga veriu apo jugu. Pranë bregut shtrihet një brez gjelbërimi me pisha te larta shumevjecare. Ne kete zone kaq te bukur, ne nje truall me siperfaqe prej 350.000m2 dhe 1500m vije bregdetare, plazh eskluziv shtrihet Resorti San Pietro.