Objekt Banimi "Kristal D"

Godina e 4-ërt e Kompleksi “Kristal”

Qendër tregtare dhe residencë banimi

Organizimi: Objekti është i organizuar në 40 njësi banimi, me tipologji apartamentesh 1+1, 2+1, 3+1 dhe dublex. Ofron privatesi maksimale duke u ndarë në 4 shkallë të cilat janë të organizuara secila me ashensor dhe ndriçim natyral. Duke përfituar nga pozicioni shumë i favorshëm mes 2 rrugëve me një qarkullim te madh këmbësorësh dhe mjetesh , hapsirat e bisnesit janë të organizuara në 2 katë , ku secili prej kateve ka dalje të drejtpërdrejtë në rrugë dhe ekspozim maksimal nga të dy krahët me fasada të mëdha xhami triplex. Gjithashtu plotësohet pjesa e shërbimeve të kësaj godine dhe me parkimin nëntokësor në katin -1.

Teknologjia e ndërtimit:

  • Termoizolim me sistem “Kapotë”
  • Vetrata duralumini , dopio xham
  • Izolim akustik dhe termik ndërmjet njësive të banimit
  • Shtrim me pllaka gres ose tërësisht parket
  • Vetrata duralumini me xham triplex në ambientet e biznesit
  • Shkallë me ashensor dhe ndriçim natyral
  • Depozita uji ne katin -1, garantojnë ujë 24h
  • Izolim special termik i tarracës