OBJEKT BANIMI KOMUNA PARISIT

PAMJA PIKTORESKE QË TË GJITHË DUAM!

Ky objekt ndodhet në një lagje të re të Tiranës, pranë Kopshtit Botanik. Pozicioni i tij ofron një pamje piktoreske të qytetit të Tiranës. Me një sipërfaqe totale të zonës: 1.900 m² dhe sipërfaqe totale të ndërtimit: 9.000 m².

STANDARTE BASHKËKOHORE

Standartet bashkëkohore të ndërtimit që i ofrohen klientëve si, përsa i përket konceptimit dhe organizimit të sipërfaqeve të banimit, zyrave apo ambjenteve të tjera të shërbimit, ashtu edhe përsa i përket infrastrukturës së ndërtuar rishtaz për këtë objekt, janë dëshmi e angazhimit të shoqërisë për përmirësimin e cilësisë së jetesës së klientëve.

Ky objekt ka hapësira për funksione të ndryshme:

  • Apartamente
  • Zyra
  • Dyqane
  • Garazhe
Ky objekt ka hapësira për funksione të ndryshme:

  • Apartamente
  • Zyra
  • Dyqane
  • Garazhe