Kompleksi Rezidencial Kristal

Komoditeti që kërkoni!

 

Kompleksi është kompletuar plotësisht me infrastrukturën e brendshme dhe shërbimet që u ofron klientëve të saj të gjitha llojet e mallrave dhe pajisjeve. Shërbimet e ofruara nga Qendra Tregtare “KRISTAL” janë të standardeve të larta që lidhen së bashku me gamën e gjerë të shërbimeve sociale si kinematë dhe shkollat, duke garantuar standardet më të mira të jetesës bashkëkohore.

Lokacioni

Kompleksi ndodhet në jug-perëndim të qytetit të Tiranës, në rr. “Komuna Parisit”, vetëm pak kilometra nga parku i Tiranës.

Adresa:

• Rr. “Komuna Parisit”.

• Sipërfaqe totale: 17.000 m².

• Sipërfaqe totae e ndërtimit: 47.600 m

Funksionet:

• Apartamente;

• Qendër Tregtare;

• Shkolla;

• Kinema;

• Supermarket;

• Objektet Sociale;

• Park lojrash dhe ambjente të gjelbëruar;

• Parkim.