KOMPLEKSI REZIDENCIAL KRISTAL

KOMODITETI QË KËRKONI!

 

Kompleksi është tërësisht i kompletuar me infrastrukturë e shërbime duke i ofruar banorëve të saj të gjitha komoditetet që kërkon jeta e përditshme. Shërbimet që organizon Qendra Tregtare “KRISTAL“, janë të standarteve më të larta dhe ndërlidhen më së miri edhe me shërbime të shumta sociale që ofrohen si shkollë e kinema, duke siguruar një jetë sociale të standarteve bashkëkohore.

VENDNDODHJA

Kompleksi është i vendosur në Jug-Perëndim të qytetit të Tiranës, pranë Rr. “Komuna Parisit” dhe vetëm pak kilometra nga Parku i Madh i Tiranës.

ADRESA:

• Rr. “Komuna Parisit”.

• Sipërfaqja totale e zonës: 17.000 m².

• Sipërfaqja totale e ndërtimit: 47.600 m².

FUNKSIONET

• Apartamente;

• Qendër Tregtare;

• Shkollë;

• Kinema;

• Supermarket;

• Ambjente Rekreative;

• Kende Lojrash e Ambjente të Gjelbëruara;

• Garazhe dhe Parkim.