Kompleksi Ali Demi

 

QYTET SATELIT!

 

Kompleksi është i vendosur në Jug-Lindje të qytetit të Tiranës, në Rrugën “Ali Demi”, vetëm pak kilometra nga Qendra e Tiranës. Për arsye të zonës ku ndodhet projekti si dhe shtrirjes së tij, mund të konsiderohet si një “Qytet Satelit”, në të cilin mund të gjeni të gjitha funksionet, atraksionet dhe komoditetet që ofron një Qytet.

CILËSI NË JETËN INDIVIDUALE!

Ky do të jetë një kompleks rezidencaial i cili do t’i ofrojë banorëve të saj të gjitha shërbimet parësore e jo vetëm, duke organizuar në ambjentet e tij zona tregtare e sociale. Moto e qartë e këtij projekti është cilësi në jetën individuale, duke ofruar cilësi jo vetëm në banesën e secilit, por mbi të gjitha cilësi në jetesën në komunitet.

Adresa:

• Rr. “Ali Demi”.
• Sipërfaqja totale e zonës: 5. 324 m².
• Sipërfaqja totale e ndërtimit: 24. 619 m².

Funksionet:

• Apartamente;
• Qendër Tregtare;
• Zyra;
• Park dhe fusha sportive;
• Supermarket;
• Fitnes;
• Kafeteri;
• Restorant dhe hapsira shërbimi;
• Garazhe dhe Parkim.