FIORI DI BOSCO

SHTËPIA KU DUA TË JETOJ!

 

Fare pranë qëndrës së kryeqytetit, e arritshme nga tre akse rrugësh kryesore, por maksimalisht e mbrojtur nga zhurmat dhe pluhurat; me arkitekture bashkëkohore dhe ekologjike, mes një pylli të gjelbëruar dhe freskisë ndodhet KOMPLEKSI RESIDENCIAL “FIORI DI BOSCO”::

Kulla 2

Kulla 3

Kulla 4

Kulla 5

Kulla 6

NJE OAZ NË QYTET

I konceptuar si kompleksi i parë rezidencial i shkrirë mes një pylli me pemë të larta dhe parqe të gjelbërta. 50% e sheshit të ndërtimit prej 28.000m është gjelbërim 30-40m distanca mes godinave Mbi 5 orë orientim ideal i godinave, diellëzim natyral i garantuar mbi 5 orë në ditë


Konceptimi dhe projektimi i këtij projekti madhështor i është besuar një nga studiove më të mira Italiane “Oikos Progetti”.

Kompleksi është konceptuar me shpërndarje në gjashtë godina individuale, 10 kate secila, duke lënë hapësira optimale midis tyre 35-40m. Ne 28.000m² truall, mbi 50% eshte zone e gjelber, e e lire për hapësira kreative dhe gjelbërim si dhe parkun me pemë të larta. Kjo realizon pamje dhe privatësi për çdo apartament pavarësisht katit apo orientimit.