CONDOR Center

SHËRBIMET DHE KOMODITETET QË PO KËRKONI!

 

Është një zonë e re ndërtuar sipas standarteve që kërkon koha, duke iu orfruar të gjitha shërbimet dhe komoditet banorëve të saj.

Kompleksi CONDOR

Kompleksi është i vendosur në Veri – Perëndim të Qytetit të Tiranës, në Rr. “Konferenca Pezës”, ish Parku i Autobuzave dhe vetëm pak kilometra nga Qendra e Tiranës.

ADRESA:
• Rr. “Konferenca Pezës”.
• Sipërfaqja totale e zonës: 6.000 m².
• Sipërfaqja totale e ndërtimit: 35.400 m².

FUNKSIONET:
• Apartamente;
• Qendër Tregtare;
• Zyra;
• Garazhe.