Po planifikoni të blini një apartament për familjen tuaj të re?
Zgjedhja ideale do të ishte apartamenti në Kompleksin Rezidencial më të ri në qytet  Fiori di Bosco!


Kompleksi:
-Ndodhet fare pranë qendrës së kryeqytetit,
-Është i arritshëm nga tre akse rrugësh kryesore,
-Mbrohet maksimalisht nga zhurmat dhe pluhurat,
-Ka arkitekturë bashkëkohore dhe ekologjike,
-Ndodhet mes një pylli të gjelbëruar dhe freskisë.


Nxitoni për të telefonuar 0692073531 për të parë nga afër apartamentin tuaj të ardhshëm 1+1, 2+1 ose 3+1!