Përse duhet të blini apartament në “Fiori di Bosco”?!

Ju do të përfitoni në këtë kompleks:

– fasadë të ventiluar,
– vetrata termike, xham triplo,
 ashensor për çdo shkallë,
 gjenerator emergjence,
 sistem ngrohje-ftohje multisplit,
 rifinitura të cilësisë së parë,
 hidrosanitare të inkasuara në mur,
– dyer të brendshme dhe të jashtme me rimeso druri,
 vetrata panoramike dhe dritare me lartësi nga tavani në dysheme.

 

Telefononi për të parë apartamentin nga afër 0692073531!