Sido që ta doni shtëpinë tuaj…Ne ua bëjmë të mundur!
Rezervoni tani apartamentin tuaj duke paguar 24,000 euro dhe pjesën tjetër me këste!
Ju do të përfitoni në këtë kompleks:
-Dopio ashensor për çdo shkallë,
-Gjenerator emergjence,
-Sistem ngrohje-ftohje multisplit,
-Rifinitura të cilësisë së parë,
-Hidrosanitare të shkëputura nga dyshemeja,
-Dyer të brendshme dhe të jashtme me rimeso druri,
-Vetrata panoramike dhe dritaret me lartësi nga tavani në dysheme.

 

 

Telefononi sa më parë për takimin tuaj: 0692073531!