Niseni vitin mbarë duke i bërë dhuratën ideale familjes tuaj!


Zgjidhni të bëni tuajin apartamentin 1+1, 2+1 ose 3+1 në kompleksin e duhur rezidencial #Fiori_di_Bosco!


Apartamenti juaj është gati për banim!
Jetoni lumturisht dhe rritni një familje të shëndetshme në komunitetin më të ri në qytet!
Telefononi sa më parë 0692073531 dhe shikojeni nga afër shtëpinë tuaj!