Një familje e lumtur në shtëpinë e ëndërrave!

Zgjidhni kompleksin rezidencial “Fiori di Bosco” për një jetesë të lumtur familjare dhe në komunitet!

Punimet po avancojnë me ritme shumë të shpejta, kështu që nxitoni të rezervoni apartamentin tuaj sa më parë!

Përfitimet tuaja në këtë kompleks:
 Dopio ashensor për çdo shkallë,
 Gjenerator emergjence,
 Sistem ngrohje-ftohje multisplit,
 Rifinitura të cilësisë së parë,
 Hidrosanitare të shkëputura nga dyshemeja,
 Dyer të brendshme dhe të jashtme me rimeso druri,
 Vetrata panoramike dhe dritaret me lartësi nga tavani në dysheme.

Apartamenti juaj është gati për banim në Dhjetor 2018!


Telefononi sa më parë për rezervim: 0692073531!