Skip links

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Hero Section” _builder_version=”3.0.106″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#4a597d” background_color_gradient_end=”#8ba8d8″ background_color_gradient_direction=”131deg” custom_padding=”80px|0px||0px” animation_style=”slide” animation_direction=”top” animation_intensity_slide=”2%” animation_starting_opacity=”100%” locked=”off”][et_pb_row custom_width_px=”1440px” custom_padding=”|||” _builder_version=”3.0.84″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text background_layout=”dark” _builder_version=”3.0.106″ text_font=”|600|||||||” text_font_size=”32px” header_font=”Playfair Display|700|||||||” header_font_size=”74px” header_text_color=”#ffffff” header_line_height=”1.5em” header_2_font=”||||||||” header_3_font=”||||||||” header_4_font=”||||||||” header_5_font=”||||||||” custom_margin=”||20px|” locked=”off”]Kush Jemi
[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#dce2ec” show_divider=”on” divider_weight=”3px” height=”10px” disabled_on=”on|on|off” _builder_version=”3.0.106″ max_width=”80px” module_alignment=”left” custom_margin=”||20px|” animation_style=”slide” animation_direction=”bottom” saved_tabs=”all” locked=”off”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Poppins||||||||” text_font_size=”18px” text_text_color=”rgba(255,255,255,0.8)” text_line_height=”1.8em” locked=”off”]

Matrix Konstruksion është një nga shoqëritë e ndërtimit më të mëdha në vend. E krijuar në Tetor të vitit 1995, me qendër në Tiranë, Matrix Konstruksion ka si objekt veprimtarie ndërtimet civile, real estate, investime në infrastrukturë, transport dhe energji të rinovueshme. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.0.106″][et_pb_fullwidth_code _builder_version=”3.0.106″]

Oops...
Slider with alias "slider-2" not found.
[/et_pb_fullwidth_code][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ make_equal=”on” specialty=”on” admin_label=”About Us” _builder_version=”3.0.106″][et_pb_column type=”1_2″ specialty_columns=”2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_row_inner custom_padding=”29.6875px|0px|50px|0px” _builder_version=”3.0.78″][et_pb_column_inner type=”4_4″ saved_specialty_column_type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ box_shadow_position=”outer” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Poppins|600|||||||” text_font_size=”16px” text_text_color=”rgba(0,0,0,0.6)” text_line_height=”1.9em” module_alignment=”center” custom_margin=”|||”]

Çelësi i suksesit tonë është “Fokusimi ndaj Klientit”. Në këtë kuadër, menaxhimi i brendshëm i Shoqërisë sonë është një sistem i fortë mbështetës, që bazohet në dedikimin tonë ndaj përmbushjes dhe kënaqjes së dëshirave të klientëve tanë. Ne i konsiderojmë klientët si Partnerët tanë të veçantë dhe ruajmë me ta raporte të hapura dhe transparente.

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][et_pb_row_inner _builder_version=”3.0.78″][et_pb_column_inner type=”4_4″ saved_specialty_column_type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ box_shadow_position=”outer” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Poppins||||||||” text_text_color=”rgba(0,0,0,0.4)” text_line_height=”1.9em” module_alignment=”center” custom_margin=”||30px|”][/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Poppins||||||||” text_text_color=”rgba(0,0,0,0.4)” text_line_height=”1.9em” module_alignment=”center” custom_margin=”||30px|”]

Matrix Konstruksion ka njerëzit, pajisjet, materialet, eksperiencën, dhe të gjitha resurset për të përmbushur çdo projekt në kohë, cilësi dhe buxhet.

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/tr-2.jpg” _builder_version=”3.0.106″ max_width=”65%” max_width_last_edited=”on|desktop”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Stats” _builder_version=”3.0.106″ custom_padding=”60px|0px|120px|0px”][et_pb_row use_custom_width=”on” width_unit=”off” custom_width_percent=”70%” custom_padding=”100px||0|” custom_margin=”|||” padding_top_1=”5%” padding_right_1=”5%” padding_left_1=”5%” padding_top_2=”40px” padding_right_2=”40px” padding_bottom_2=”40px” padding_left_2=”40px” use_background_color_gradient_1=”on” background_color_gradient_start_1=”#ffffff” background_color_gradient_end_1=”#4a597d” background_color_gradient_direction_1=”0deg” background_color_gradient_start_position_1=”50%” background_color_gradient_end_position_1=”50%” custom_padding_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.0.106″ module_alignment=”center”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ padding_left=”5%” padding_right=”5%” padding_top=”5%” parallax=”off” parallax_method=”on” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#ffffff” background_color_gradient_end=”#4a597d” background_color_gradient_direction=”0deg” background_color_gradient_start_position=”50%” background_color_gradient_end_position=”50%”][et_pb_gallery gallery_ids=”1781,1782,1783,1784,1785″ fullwidth=”on” hover_icon=”%%20%%” _builder_version=”3.0.106″ title_text_color=”#993300″ pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_text_color=”#993300″ pagination_line_height_tablet=”2″ border_color_all=”#993300″ max_width_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”|||” custom_padding_last_edited=”on|desktop” auto=”on” auto_speed=”4000″][/et_pb_gallery][et_pb_divider show_divider=”on” _builder_version=”3.0.106″][/et_pb_divider][et_pb_divider color=”#4a597d” show_divider=”on” divider_weight=”3px” height=”10px” disabled_on=”on|on|off” _builder_version=”3.0.106″ max_width=”80px” module_alignment=”left” custom_margin=”||20px|” animation_style=”slide” animation_direction=”bottom” saved_tabs=”all” locked=”off”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ text_font_size=”38px” header_text_align=”left” header_text_color=”#2b2b2b” header_line_height=”1.3em” header_2_font=”Playfair Display|700|||||||” header_2_text_align=”left” header_2_font_size=”42px” header_2_text_color=”#2b2b2b” header_2_line_height=”1.5em” text_orientation=”center” module_alignment=”center” custom_margin=”||10px|” locked=”off”]Matrix Konstruksion
[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Poppins||||||||” text_font_size=”16px” text_text_color=”rgba(0,0,0,0.4)” text_line_height=”1.9em” max_width=”600px” module_alignment=”left” custom_margin=”||30px|”]

Me 27 vite ekspertizë në:

[/et_pb_text][et_pb_counters background_color=”rgba(221,221,221,0.45)” use_percentages=”off” _builder_version=”3.0.106″ percent_font_size=”5px” max_width_last_edited=”off|desktop” custom_margin=”|||” custom_padding=”0px||0px|” locked=”off”][et_pb_counter percent=”100″ bar_background_color=”#9d2241″ _builder_version=”3.0.106″ title_font=”Montserrat||||” title_font_size=”15px” title_font_size_tablet=”15px” title_font_size_phone=”15px” title_line_height=”3em” title_line_height_tablet=”3em” title_line_height_phone=”3em” percent_font=”Montserrat||||” background_color_default=”rgba(221,221,221,0.45)” bar_background_color_default=”#9d2241″ use_percentages=”off”]Projektimin dhe ndërtimin e qendrave rezidenciale dhe Ambjenteve social-kulturore[/et_pb_counter][et_pb_counter percent=”100″ bar_background_color=”#9d2241″ _builder_version=”3.0.106″ title_font=”Montserrat||||” title_font_size=”15px” title_font_size_tablet=”15px” title_font_size_phone=”15px” title_line_height=”3em” title_line_height_tablet=”3em” title_line_height_phone=”3em” percent_font=”Montserrat||||” background_color_default=”rgba(221,221,221,0.45)” bar_background_color_default=”#9d2241″ use_percentages=”off”]Ndërtimi dhe menaxhimi i qendrave tregëtare [/et_pb_counter][et_pb_counter percent=”100″ bar_background_color=”#9d2241″ _builder_version=”3.0.106″ title_font=”Montserrat||||” title_font_size=”15px” title_font_size_tablet=”15px” title_font_size_phone=”15px” title_line_height=”3em” title_line_height_tablet=”3em” title_line_height_phone=”3em” percent_font=”Montserrat||||” background_color_default=”rgba(221,221,221,0.45)” bar_background_color_default=”#9d2241″ use_percentages=”off”]Ndërtimin dhe menaxhimin e resorteve turistikë[/et_pb_counter][et_pb_counter percent=”100″ bar_background_color=”#9d2241″ _builder_version=”3.0.106″ title_font=”Montserrat||||” title_font_size=”15px” title_font_size_tablet=”15px” title_font_size_phone=”15px” title_line_height=”3em” title_line_height_tablet=”3em” title_line_height_phone=”3em” percent_font=”Montserrat||||” background_color_default=”rgba(221,221,221,0.45)” bar_background_color_default=”#9d2241″ use_percentages=”off”]Real Estate dhe zhvillim pronash[/et_pb_counter][et_pb_counter percent=”100″ bar_background_color=”#9d2241″ _builder_version=”3.0.106″ title_font=”Montserrat||||” title_font_size=”15px” title_font_size_tablet=”15px” title_font_size_phone=”15px” title_line_height=”3em” title_line_height_tablet=”3em” title_line_height_phone=”3em” percent_font=”Montserrat||||” background_color_default=”rgba(221,221,221,0.45)” bar_background_color_default=”#9d2241″ use_percentages=”off”]Investime në infrastrukturë dhe transport[/et_pb_counter][et_pb_counter percent=”100″ bar_background_color=”#9d2241″ _builder_version=”3.0.106″ title_font=”Montserrat||||” title_font_size=”15px” title_font_size_tablet=”15px” title_font_size_phone=”15px” title_line_height=”3em” title_line_height_tablet=”3em” title_line_height_phone=”3em” percent_font=”Montserrat||||” background_color_default=”rgba(221,221,221,0.45)” bar_background_color_default=”#9d2241″ use_percentages=”off”]Investime në energjinë e rinovueshme[/et_pb_counter][/et_pb_counters][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_divider show_divider=”on” _builder_version=”3.0.106″][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=”27px|0px|0|0px” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ header_text_align=”left” header_text_color=”#2b2b2b” header_line_height=”1.3em” header_2_font=”Playfair Display|700|||||||” header_2_text_align=”left” header_2_font_size=”42px” header_2_text_color=”#2b2b2b” header_2_line_height=”1.5em” text_orientation=”center” module_alignment=”center” custom_margin=”50px|||” custom_margin_last_edited=”on|desktop”]

ÇERTIFIKIME

ISO 9001 –  Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë

ISO 14001 –  Sistemi I Menaxhimit Mjedisor

ISO 45001 –  Sistemi I Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë Profesionale

ISO 50001 –  Sistemi I Menaxhimit Energjitik

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_divider show_divider=”on” _builder_version=”3.0.106″][/et_pb_divider][et_pb_gallery gallery_ids=”5711,5713,5715,5717″ gallery_captions=”,,,” fullwidth=”on” _builder_version=”3.0.106″ title_font=”||||||||” max_width=”60%” max_width_last_edited=”on|desktop”][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Explore
Drag