Gjejeni veten duke përgatitur drekën me vajzën tuaj në kuzhinën e apartamentit tuaj të endërrave në “Fiori di Bosco”!

Rezervoni sa më parë apartamentin 2+1 dhe në Dhjetor mund të banoni së bashku me familjen tuaj.

Përfitoni sa më parë nga OFERTA aktuale me 10% ULJE & kreditim deri në 70 %.

Jetoni sa më parë momente lumturie në shtëpinë tuaj të re vetëm me një telefonatë në: 0692073531.