Zgjidhni të jetoni mes hapësirave të gjelbërta në Kompleksin rezidencial “Fiori di Bosco”.
Shtëpia ku dua të jetoj është shtëpia më ideale në qytet, e ndriçuar plotësisht, me largësinë e duhur mes godinave dhe mes pemëve të larta.
Apartamentet e para janë gati për banim në Dhjetor 2018.
Rezervoni takimin tuaj nga afër: 0692073531.