Dashuria nuk përfundon kurrë!


Jetoni çdo ditë si çift i lumtur dhe shijoni çdo moment në apartamentin tuaj të ri në kompleksin rezidencial “Fiori di Bosco”!
Zgjidhni të blini apartamentin 1+1, 2+1 ose 3+1 në kompleksin më të ri në qytet!


Me një telefonatë në numrin 0692073531 mund ta shikoni apartamentin tuaj të ardhshëm nga afër!