Jeni çift i ri dhe po kërkoni apartament për të jetuar?


Apartamenti ideal për ju ndodhet në Fiori di Bosco!


Përjetoni dashurinë tuaj çdo moment të ditës!

Fiori di Bosco është një Kompleks Rezidencial, i cili ka bërë pakt me natyrën, përfshin ambiente të lumtura për familjen tuaj me një stil jetese për banorët e ardhshëm.

Telefononi tani 0692073531 për të vizituar apartamentin tuaj të ardhshëm!