Skip links

[et_pb_section fb_built=”1″ use_custom_width=”on” width_unit=”off” custom_width_percent=”100%” specialty=”on” padding_top_1=”80px” padding_left_1=”12%” padding_1_tablet=”0px|10%||10%” padding_1_last_edited=”on|tablet” admin_label=”Commitment Section” _builder_version=”3.0.106″ background_color_gradient_direction=”90deg” custom_margin=”|||” custom_padding=”120px|0px|121px|0px” animation_style=”slide” animation_direction=”right” animation_intensity_slide=”2%”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ padding_tablet=”0px|10%||10%” padding_last_edited=”on|tablet” padding_left=”12%” padding_top=”80px” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Title” _builder_version=”3.0.106″ text_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_2_font=”Montserrat||||||||” header_2_font_size=”40px” header_2_font_size_tablet=”35px” header_2_font_size_phone=”35px” header_2_font_size_last_edited=”on|phone” header_2_line_height=”1.5em” header_2_line_height_tablet=”1em” header_2_line_height_phone=”1.4em” header_2_line_height_last_edited=”off|desktop” max_width=”800px” custom_margin=”||20px|” custom_padding=”|||” custom_padding_tablet=”0px|10%||70px” custom_padding_phone=”0px|10%||50px” custom_padding_last_edited=”off|desktop”]

Izolimi Termik

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Paragraph” _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Montserrat||||||||” text_font_size=”16px” text_line_height=”2.2em” text_line_height_last_edited=”off|desktop” header_font=”||||||||” header_2_font=”Montserrat||||||||” header_2_font_size=”40px” header_2_font_size_tablet=”35px” header_2_font_size_phone=”35px” header_2_font_size_last_edited=”on|phone” header_2_text_color=”#21323d” header_2_line_height=”1.5em” header_2_line_height_tablet=”1em” header_2_line_height_phone=”1.4em” header_2_line_height_last_edited=”off|desktop” max_width=”800px” custom_margin=”||80px|” custom_padding=”|||” custom_padding_tablet=”|100px||70px” custom_padding_phone=”|||50px” custom_padding_last_edited=”off|desktop”]

Avantazhet e Leshit te Gurit:

••Stabilitet i Ngrohtesise: Leshi i gurit eshte material izolues termik i larte, ne kete menyre ruan atmosferen e kendshme ne hapesiren e banimit.

•• Mbrojtje nga zhurma: lesh guri eshte material qe ne menyre te shkelqyer absorbon zhurmen, cka siguron qetesi.

•• Siguri: lesh guri eshte material rezistues ndaj djegies.

••Zgjidhje afatgjate: leshi i gurit eshte i qendrueshem ndaj temperaturave ekstreme, rexistues ndaj mikroorganizmave dhe lendeve kimike.

••Muret Frymojne: Leshi i gurit eshte material depertues nga avulli qe mundeson qe avulli i ujit te dale pa pengesa.

••Ajer me cilesor: Lesh Guri eshte material natyror, fale tij hapesirat jane te izoluara dhe kane ajer me cilesor.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ specialty_columns=”2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_row_inner _builder_version=”3.0.106″ max_width=”58%”][et_pb_column_inner type=”4_4″ saved_specialty_column_type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ box_shadow_position=”outer” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/28871111_2005531389487329_1581947489176443225_n-1.jpg” _builder_version=”3.0.106″][/et_pb_image][et_pb_image src=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/28870759_2005531392820662_6740025804112605467_n.jpg” _builder_version=”3.0.106″][/et_pb_image][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][/et_pb_section]

Explore
Drag