Nëse ende jeni duke menduar të zgjidhni apartamentin e duhur në Tiranë për ta blerë #FioridiBosco është vendi ideal.
Zgjidhni të jetoni në hapësirat e gjelbërta më të mëdha në qytet, hapësirat më të ndriçuara dhe distancat më të largëta të godinave.
Ky është kompleksi rezidencial ku do të doni të rritni fëmijët tuaj!


Blini apartamentin tuaj me mundësi kreditimi deri në 70 % dhe hyni në shtëpinë tuaj në #Dhjetor_2018!
Kontaktoni 0692073531 dhe siguroni #takimin tuaj nga afër dhe shikoni apartamentin e ardhshëm!