SIDO QË TA DONI SHTËPINE TUAJ…NE UA BËJMË TË MUNDUR

Dopio ashensor per cdo shkalle

Gjenerator emergjence ne rast shkeputje energjie elektrike (per ndricimin e shkalles dhe pompave te ujit)

Instalimet e sistemit ngrohje-ftohje multisplit për çdo ambient të  apartamentit

Rifinitura të cilësisë së parë, importe Europiane. Zgjedhje midis shtrimit me pllaka ose parket.

Hidrosanitare të shkëputura nga dyshemeja.

Dyer të brendshme dhe të jashtme me rimeso druri, me disa zgjedhje  për ngjyrat

Vetrata panoramike dhe dritaret me lartësi nga tavani në dysheme

Apartamentet jane me ambiente dite te medha, plot drite dhe pamje qe fut vetrata panoramike. Secili prej tyre ka nje ballkon te bollshem, 2 tualete, ku njeri eshte pjese e dhomes se gjumit bashkeshortore.  Dhomat e gjumit gjithashtu kane vetrata panoramike.