Zgjidhni të përgatitni pemën tuaj të festave të fundvitit në apartamentin tuaj të ri!

Përfitoni sa më parë nga oferta aktuale “Paguaj 17,000 euro për apartamentin 1+1, pjesën tjetër me këste”!

Shtëpia juaj ndodhet mes hapësira më të mëdha të gjelbërimit në qytet dhe është gati në Dhjetor 2018!

Rezervoni TAKIMIN TUAJ nga afër duke telefonuar 0692073531!