Shtëpia e ëndërrave tuaja ndodhet në “Fiori di Bosco”!

 

Zgjidhni të jetoni momente lumturie me familjen tuaj në festat e fundvitit dhe çdo moment tjetër!

Nxitoni të rezervoni sa më parë apartamentin tuaj 1+1, 2+1 ose 3+1!

 

Lini takimin tuaj nga afër duke kontaktuar: 0692073531.