Nëse gjithmonë keni ëndërruar VILËN TUAJ në plazh Matrix e ka bërë për ju realitet.

Zgjidhni të jetoni në “Vilën Elitare” në kompleksin rezidencial “San Pietro”, aty ku komforti dhe prakticiteti i kombinuar me ambientin bregdetar dhe pishat e bëjnë çdo ditë të duket pushim total.

Vilaj juaj e ëndërrave gjendet në gjirin e Lalëzit, shumë pranë detit;  aty ku natyra, familja, lumturia dhe relaksi shkrihen bashkarisht në një. Përjetoni çdo moment lumturie në këtë vilë.

Afatet e përfundimit të Resortit – Qershor 2020!

Shijoni jetën tuaj pranë bregdetit duke rezervuar vilën tuaj me mundësi kreditimi deri në 70%.

Lini takimin tuaj nga afër për të marre çdo informacion të nevojshëm duke telefonuar: 0692073531.