Stili i perdorur në kompleksin “San Pietro” është bashkëkohor me prekje mesdhetare. Një stil i tillë shprehet në fasadat e mëdha të xhamit me lartësi kati, verandat e mëdha me pjergullatë për hijëzim, veshjen me gurë natyral dhe përdorimin e ngjyrave pastel, ku mbizotëron e bardha.
Të gjithë këto elemente mesdhetare dhe moderne jane të kombinuara për të pasur një pamje estetike, perfekte dhe elegante!


Afatet e përfundimit të Resortit – Qershor 2020!
Rezervoni me mundësi kreditimi deri në 70%!
Kontaktoni për më tepër informacion: 0692073531.