Shitje

Rr. “Komuna e Parisit”, pranë Kopshtit Botanik.

Ky objekt ndodhet në një lagje të re të Tiranës, pranë Kopshtit Botanik. Pozicioni i tij ofron një pamje piktoreske të qytetit të Tiranës. Standartet bashkëkohore të ndërtimit që i ofrohen klientëve si, përsa i përket konceptimit dhe organizimit të sipërfaqeve të banimit, zyrave apo ambjenteve të tjera të shërbimit, ashtu edhe përsa i përket infrastrukturës së ndërtuar rishtaz për këtë objekt, janë dëshmi e angazhimit të shoqërisë për përmirësimin e cileësisë së jetesës së klientëve.