Objekti “Kristal D” është i organizuar në 40 njësi banimi, me tipologji apartamentesh 1+1, 2+1, 3+1 dhe dublex. Ofron privatësi maksimale duke u ndarë në 4 shkallë, të cilat janë të organizuara secila me ashensor dhe ndriçim natyral!
Në këtë objekt banimi plotësohet pjesa e shërbimeve të godinës me parkimin nëntokësor në katin -1.

Në këtë objekt banimi është në shitje një dublex me hipotekë!
Bëjeni tuajin dublex-in me sipërfaqje 130 m2 me mundësi kreditimi deri në 70%!

 

Kontaktoni për më tepër informacion: 0692073531.