Kompleksi “Ali Demi” është i vendosur në Jug-Lindje të Tiranës, në Rrugën “Ali Demi”, vetëm pak kilometra nga Qendra e Tiranës. Kompleksi konsiderohet si një “Qytet Satelit”, në të cilin mund të gjeni të gjitha funksionet, atraksionet dhe komoditetet që ofron një Qytet.

Në këtë kompleks shitet APARTAMENT 2+1, me hipotekë!
Bëjeni tuajin apartamentin me mundësi kreditimi deri në 70%!
Për më tepër informacion kontaktoni: 0692073531