San Pietro Resort me një koncept inovator, ndërthur banimin dhe turizmin, ndikon në zhvillimin e zonës dhe sjell pikërisht atë që mungon: Turizmin Elitar. Në një vendndodhje strategjike në plazhin e Gjirit të Lalëzit, është projekti më i madh në llojin e tij, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit.

Është zgjedhur pikërisht Gjiri i Lalezit, destinacioni  i  duhur  për  të  ndertuar “ San Pietro Resort”,   për vetë  shtrirjen gjeografike fushore dhe bukurite e gjelberta me pisha të larta.

Rezervoni vilën tuaj elitare, individuale ose të bashkangjitur me mundësi kreditimi deri në 70%!

Afatet e përfundimit të Resortit janë në Qershor 2020!
Për më tepër informacion kontaktoni: 0692073531.