Resorti “San Pietro” është projektuar në modelet e vilave elitare, individuale dhe të bashkangjitura.

Të gjitha vilat janë të orientuara drejt detit dhe verandat e mëdha mundësojnë pamje panoramike, si dhe integrojnë ambientet e brendshme me natyrën e mrekullueshme.

Afatet e përfundimit të Resortit janë në Qershor 2020!
Rezervoni sa më parë VILËN TUAJ duke përfituar nga kreditimi deri në 70%!
Për më tepër informacion kontaktoni: 0692073531.