Vilat Individuale ndodhen në vijën e dytë të ndërtimit vetëm  250 – 300 metra  larg bregut të detit. Janë pak më të vogla se vilat elitare, por gëzojnë të njëjtën privatësi dhe benefite.

Kanë 2 kate banim, ambient dite të madh dhe 3 dhoma gjumi. Ndodhen mes një parcele të bollshme, me hapësirë për pishinë. Rrethohen me pemë të larta duke krijuar një atmosferë private.

 

Afatet e përfundimit të Resortit janë në Qershor 2020!
Rezervoni sa më parë VILËN TUAJ duke përfituar nga kreditimi deri në 70%!
Për më tepër informacion kontaktoni: 0692073531.