“Fiori di Bosco”, kompleksi i parë rezidencial i shkrirë mes një pylli me pemë të larta dhe parqe të gjelbërta!
Në 28.000m² truall, mbi 50% është zonë e gjelbër, e lirë për hapësira kreative dhe gjelbërim!
Rezervoni SOT apartamentin tuaj!

Apartamentet e para janë gati për banim në Dhjetor 2018!
Kontaktoni për më tepër informacion: 0692073531.

APARTAMENT 3+1
Sipërfaqje e shfrytëzueshme: 119 m2
Sipërfaqje e përbashkët: 15 m2
Sipërfaqje totale: 134 m2
Orientimi: Perëndim

APARTAMENT 2+1
Sipërfaqja e shfrytëzueshme: 94 m2
Sipërfaqja e përbashkët: 12 m2
Sipërfaqja totale: 106 m2
Orientimi: Jug-Perëndim

APARTAMENT 1+1
Sipërfaqje e shfrytëzueshme: 57m2
Sipërfaqje e përbashkët: 7m2
Sipërfaqe totale: 64m2
Orientimi: Lindje.