Kompleksi Rezidencial “Fiori di Bosco” është një oaz në qytet!
Ky kompleks është i vendosur mes një pylli me pemë të larta dhe parqe të gjelbërta!
Fare pranë qendrës së Kryeqytetit kompleksi është i arritshëm nga tre akse rrugësh!

Apartamentet e para janë gati për banim në Dhjetor 2018!

Rezervoni edhe ju apartamentin tuaj sa më parë me mundësi kreditimi deri në 70%!

Kontaktoni për më tepër informacion: 0692073531.