Vilat e bashkangjitura katërshe ndodhen në zonën më të qetë të Fshatit Turistik, të konceptuara në dy kate dhe me hyrje individuale. Gjithsecila ka dhomën e ndenjes të bollshme në katin përdhe dhe 2 dhoma gjumi me një verandë të bukur në katin e parë.

Organizimi i vilave katërshe është një zgjedhje inovative dhe e përshtatshme për një gamë të gjerë klientësh, kjo sepse hapësirave ju është dhënë një dimension i përshtatshëm me një formë perfekte që garanton privatësinë dhe shfrytëzim sa më të mirë të parcelës.

Afatet e përfundimit të Resortit janë në Qershor 2020!
Rezervoni sa më parë VILËN TUAJ duke përfituar nga kreditimi deri në 70%!
Për më tepër informacion kontaktoni: 0692073531.