Ka mundësi banimi të përkohshme, por ka edhe të përhershme!
Zgjidhni të jeni përherë pranë bregdetit duke zotëruar Vilën tuaj Individuale.
Pushimet tuaja nuk janë vetëm disa ditë vere. Jetoni dhe pushoni kurdoherë në kompleksin rezidencial “San Pietro”, aty ku e gjithë familja mund të relaksohet pa asnjë shqetësim për mungesën e organizimit & argëtimit.
Blini jo vetëm Shtëpinë Tuaj, por zgjidhni të jetoni në komunitetin e duhur.

Afatet e përfundimit të Resortit- Qershor 2020!
Rezervoni Vilën e ëndërrave tuaja me mundësi kreditimi deri në 70%.

Lini takimin tuaj për çdo sqarim të nevojshëm duke kontaktuar: 0692073531