Punimet po ecin me ritme të shpejta  në kompleksin “San Pietro”! Ky kompleks është i rrethuar nga kurorat e pishave të larta dhe të bukura dhe ka një shtrirje mbi 30 km, ku shtrihet plazhi i mrekullueshëm i San Pietros. Është zgjedhur pikërisht për të qenë zona e relaksit dhe shijimit te jetes!

Afatet e përfundimit të Resortit- Qershor 2020!

Rezervoni me mundësi kreditimi deri në 70%!

Kontaktoni sa më shpejt shitjen: 0692073531