Kompleksi “Fiori di Bosco” ndodhet fare pranë qendrës së kryeqytetit, e arritshme nga tre akse rrugësh kryesore, por maksimalisht e mbrojtur nga zhurmat dhe pluhurat, me arkitekturë bashkëkohore dhe ekologjike, mes një pylli të gjelbëruar dhe freskisë!


Punimet e këtij kompleksi po ecin me ritme të shpejta!
Apartamentet e para janë gati për banim në Dhjetor 2018!
Rezervoni sa më shpejt apartamentin tuaj!
Kontaktoni për më tepër informacion: 0692073531.